1. Sisteme Alarmi Wireless

  Sisteme Alarmi Wireless

  Software "Samson" Monitorimi i alarmeve të sigurisë nga N.S.S.   "Samson" ësh...
 2. Mjetet teknike

  Mjetet teknike

  Shoqeria N.S.S eshte e pajisur me mjete teknike per kryerjen e detyrave : Reperititore Motorola 25...
 3. Roje objekti

  Roje objekti

  Roje sigurie fikse Asnjë biznes mund të ekzistojë ose të rritet pa një mjedis të sigurt dhe...
 4. Mbrojtje e personave VIP

  Mbrojtje e personave VIP

  Mbrojtje e personave VIP Ndërkohë që krimi po bëhet gjithnjë e më i sofistikuar, kriminelë...
 5. CCTV dhe kamera perimetrale

  CCTV dhe kamera perimetrale

  Mbikqyrje Video 24/24 orë. Pajisje dhe sisteme N.S.S shpk ofron shërbime të monitorimit CCTV,...

Objektet qe ka ruajtur dhe ruan N.S.S shrsf:

fig

Prefektura Shkodër:

Shoqeria “N.S.S" shrsf prej vitit 2003 deri ne vitin 2005 ka patur në ruajtje Hidrocentralin e Komanit, Hidrocentralin e Vaut-Dejes, Zonen e Shperndarjes Elektrike me qender ne Shkoder dhe deget ne Lezhe, Malesi e Madhe, Puke, Kukes, Has, Tropoje.

Prefektura Lezhë:

Te gjithe aktivitettin e kompanise italiane “FALCIONE” ne ndertimin e autostrades Milot-Lezhe dhe ures mbi lumen Mat, fabriken e asfalto-betonit te “EFFE”, firmen e inerteve italo-shqiptare  “BEATO-ANIBALE” e “S.BIAGGO”, depot e karburantit ne portin e Shengjinit te firmave “TACI OIL” e “VILOIL”, “Rafaelo Hotel” ne Shengjin, Fabriken e mobiljeve “GJECI”, deget e “Raiffeisen Bank” ne Lezhe, Shengjin, Laç, Mirdite, Mamurras , “Credins Bank” ne Lezhe, Fabrika e Tullave “MILIS”,

Fabrika e perpunim Peshkut "INKA NORD FISH", pikat e karburanteve te "Taçi Oil" dhe “ALPET” ne Lezhe dhe Lac, Zyrat e “Tatim Taksave” ne Lezhe, Laç, Rreshen, Spitalin dhe Maternitetin Lezhe, Qendrën e Rekrutim-Mobilizimit në Lac, dy fabrikat e çimentos te firmes "FASSA–BERBERI" dhe "COLACEM" ne Torovice e Gocaj Lezhe, Shkolla Profesionale e Caritasit në Lezhe, Kompleksin "BRUNES" në Lezhe,

Prefektura Tiranë:

Zyrat e “Tatim Taksave” Tirane, Posta Shqipetare sh.a, Tirane  Fabriken e Tullave “FABIONA” Vore, kompleksi Industrial ne Vore, Fabrika e Perpunim të Drurit,  “Office Style”, Drejtoria e “ALUIZNIT” Tirane, Drejoria e Puntoreve nr 1 e nr 2, Bashkia Tirane, “Muzeu Historik Kombetar” Tirane, “Parku i Transportit Urban të Udhetareve” Tirane

Prefektura Elbasan:

“Operatori i Sistemit te Transmetimit” Elbasan, Zyrat e “Tatim Taksave” ne Elbasan, Librazhd, Gramsh dhe Cerrik, Zyrat e Rregjistrimit te Pasurive Elbasan, Te gjithë ambientet e firmes "FALCIONE" ne Elbasan

Prefektura Fier:

Investimin e Firmes "FALCIONE" ne kompleksin e gazifikimit ne Seman te Fierit

Top